Sari la conținut

Formare continua în mediere

Curs –  “Primii pasi in dezvoltarea biroului de mediere

Astazi lumea si mediul de afaceri , indeosebi profesionistii –profesiile liberale se confrunta cu o criza generalizata. Asta nu inseamna ca afacerile stau pe loc, intotdeauna au fost perioade de recesiune.

Acest curs le prezinta profesionistilor, dar si viitorilor profesionisti diferite tehnici de promovare a afacerii , indiferent de contextual economic-social.

Intrucat medierea este o profesie noua, majoritatea dintre noi, mediatorii, este posibil sa ne simtim oarecum blocati, fara a sti cum putem sa ne crestem afacerea si  mai ales, cum sa ne atragem clientii. Pentru ca nu toata lumea a auzit de mediere si sunt multi care, chiar daca au auzit, poate nu au incredere, exista cateva tehnici de promovare a afacerii si atragere a clientilor specifice, pe care nu le putem ignora.

Daca inveti sa cultivi o atitudine pozitiva, vei descoperi ca nu ai limite in a gasi solutii la problemele tale si la problemele pe care le intampini in afacerea ta. Vei descoperi ca tu ai puterea de a rezolva orice problema.

Succesul tau si al firmei tale depinde in mare masura de atitudinea ta si de modul in care privesti lucrurile. Atata timp cat tu pornesti la drum cu o atitudine negativa, nu te astepta ca sa ai parte de rezultate pozitive.

Veti vedea, de-a lungul cursului, ca tehnicile sunt oarecum banale, simple, dar tocmai din aceasta cauza, nu le aplicam, pentru ca nu ne dam seama de adevarata lor importanta.

Prin urmare, obiectivul principal al acestui curs este acela de a ne ghida spre rezultate pozitive  de a ne oferii strategii de lucru si tehnici specifice cu ajutorul carora ne putem creste afacerea. Daca vom schimba mentalitatea, vom intelege ca afacerea noastra depinde de noi , nu de ceea ce fac altii pentru noi !

Cursul este organizat sub forma de activitati teoretico-practice interactive, instruirea in plan teoretic prin predare fiind corelata cu punerea in practica imediata a informatiilor acumulate.

La sfârşitul cursului fiecare participant primeşte un certificat de absolvire si suportul de curs. Cursul se organizeaza in limita a minim 10 participanti, ordinea de inscriere fiind ordinea transmiterii cererii de inscriere.

Cursul este autorizat de Consiliul de Mediere şi beneficiază de 16 puncte de formare profesională.

Cost instruire – 500 lei/cursant (mediatorii din Constanta beneficiaza de reducere).

Va puteti inscrie prin intermediul formularului urmator.