Curs mediator Bucuresti

Ce poţi face ca să devii mediator?

Participă în perioada 25.11.2019- 08.12.2019, la Cursul de formare iniţială în profesia de mediator, ce se va organiza la Bucuresti.

Descoperi lumea conflictelor într-un alt mod, dar te descoperi şi pe tine.

Cursul durează 80 de ore şi este autorizat de Consiliul de Mediere.

Se studiaza notiuni de mediere, analiza conflictului, comunicare, negociere, drept; cunostintele dobandite sunt fixate prin activitati practice, cursul avand un pronuntat caracter aplicativ. La finele cursului, participantii dobandesc cunostintele necesare si isi dezvolta abilitatile de management al conflictelor, putand profesa ca mediator autorizat.
Cursurile sunt autorizate de Consiliul de Mediere din Romania in baza legii nr. 192/2006 privind medierea, cu respectarea Standardului de Formare a Mediatorului. Cursul se desfasoara pe parcursul a 2 saptamani si se finalizeaza cu un examen de absolvire.
F.M.M.M. Romania s-a afirmat ca un reper elitist de calitate si competenta in domeniul cursurilor de formare a mediatorilor profesionisti, precum si al cursurilor de management al conflictelor.

Scoala beneficiaza de experienta remarcabila a unor formatori care activeaza ca mediatori de la introducerea profesiei in Romania.

ÎNSCRIERI şi alte informaţii suplimentare la tel 0742.222.303 sau lili. aldea@yahoo.com – Formator Elena Liliana Aldea sau prin formularul de contact https://fmmm.ro/formular-inscriere/