Curs formare mediatori Constanta 11.10.2021-24.10.2021

Curs formare mediatori Constanța.

Au inceput inscrierile!

Detinem spatii mari si generoase în care cursurile se pot ține cu respectarea tuturor normelor impuse de autorități.
Descoperi lumea conflictelor într-un alt mod, dar te descoperi şi pe tine.

Cursul durează 80 de ore şi este autorizat de Consiliul de Mediere.
Se studiază noțiuni de mediere, analiza conflictului, comunicare, negociere, drept; cunoștințele dobandite sunt fixate prin activități practice, cursul având un pronunțat caracter aplicativ.

La finele cursului, participanții dobândesc cunoștințele necesare și își dezvoltă abilitățile de management al conflictelor, putând profesa ca mediator autorizat.
Cursurile sunt autorizate de Consiliul de Mediere din Romania în baza legii nr. 192/2006 privind medierea, cu respectarea Standardului de Formare a Mediatorului.
Cursul se desfășoară pe parcursul a 2 saptamani si se finalizează cu un examen de absolvire.

F.M.M.M. Romania s-a afirmat ca un reper elitist de calitate si competență în domeniul cursurilor de formare a mediatorilor profesionisti, precum și al cursurilor de management al conflictelor.
Școala beneficiază de experiența remarcabilă a unor formatori care activează ca mediatori de la introducerea profesiei in Romania.

ÎNSCRIERI şi alte informaţii suplimentare la tel 0742.222.303 sau lili. aldea@yahoo.com – Formator Elena Liliana Aldea sau prin formularul de contact https://fmmm.ro/formular-inscriere/